«Карпатівки» готуються до матчу з польською KSP «Kielce»


08.02.19  870
Карпати Львів, левиці, жіночий клуб Карпати, футбол дівчата, жінки футбол, дівоча команда Карпат, львівяни, женский футбол ФК Карпаты, Чайка Надія
23 січня футболістки львівських «Карпат», які виступають у Першій лізі України серед жіночих команд,  розпочали підготовку до весняної частини сезону.

Тренер-гравець колективу з міста Лева і наразі найкращий бомбардир Першої ліги України (8 забитих м'ячів) Надія Чайка розповіла інформаційному центру Федерації футболу Львівської області, що в зимовий період дівчата тренуватимуться тричі на тиждень на штучному покритті. 22-го січня вони провели перше тренування і тепер упродовж 7-ми днів утягуватимуться в робочий ритм.

У суботу, 9-го лютого, «зелено-білі левиці» планують зіграти на стадіоні УФК (вул. Княгині Ольги, 1-3) у Львові товариський матч проти команди KSP «Kielce», яка виступає у Другій лізі Польщі. Запрошуємо вболівальників на трибуни підтримати львівських красунь! Початок матчу о 10:00.

«Наше завдання – привести гравців до хорошої фізичної форми після тривалої відпустки і свят, аби працювати в повноцінному режимі. Ми розраховуємо на власних футболісток і наразі не розглядаємо можливість підсилення команди. Награватимемо склад і покращуватимемо спортивну майстерність молодих гравчинь. Друге коло всеукраїнської першості буде важчим, оскільки наша молодь, для якої пріоритетом є вступ у виші, здаватиме зовнішнє незалежне оцінювання», – зазначила Надія Чайка.




Стаття:

«Карпатівки» готуються до матчу з польською KSP «Kielce»



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz