ТМ: «Карпати» Львів - «Кельце» Польща - 4:0


10.02.19  987
Карпати Львів, левиці, жіночий клуб Карпати, футбол дівчата, жінки футбол, дівоча команда Карпат, львівяни, женский футбол ФК Карпаты, Чайка Надія, KSP «Kielce»
(Федерація футболу Львівської області): Футболістки львівських «Карпат», які виступають у Першій лізі України, забили 4 «сухі» м’ячі у спарингу з представником польської Другої ліги – KSP «Kielce».

Перед початком цієї товариської зустрічі, що відбулася на штучному полі стадіону Львівського державного училища фізичної культури, гості з Польщі вручили львів’янкам та бригаді арбітрів (Ірина Чайка, Павло Кравчук і Мирон Гапчин) пам’ятні подарунки на згадку про свою команду. Обидва колективи мали чудову можливість обмінятися досвідом і налагодити міжнародні зв'язки.

«Левиці» взялися за справу вже зі стартових хвилин. У дебюті матчу в ході стрімкої атаки Мар’яна Крив’як відкрила рахунок – 1:0. Невдовзі тренер-гравець «Карпат» Надія Чайка подвоїла перевагу «зелено-білих» – 2:0.

У другій 45-хвилинці наші красуні відзначилися ще двічі. Невтомна Надія Чайка після розрізної передачі Ольги Кожевнікової оформила дубль, реалізувавши вихід по краю один на один із голкіперкою польського колективу. Масну крапку поставила Юлія Рисак – 4:0. У хорошому настрої «карпатівки» продовжують підготовку до весняної частини сезону.

«Це наша перша гра у 2019-му році. Вдячні команді з Польщі за те, що погодилася з нами зіграти. Це гідний суперник – технічні, фізично підготовані футболістки, чого ми, власне, й очікували. На жаль, у першому таймі ми не виконали поставлених завдань, але загалом задоволені результатом. Можливо, наступним нашим спаринг-партнером стануть вихованці «Карпат» 2007-го року народження, з якими поміряємося силами на цьому ж стадіоні», – зазначила в коментарі інформаційному центру Федерації футболу Львівської області Надія Чайка.

Товариський матч
09 лютого. Львів. Стадіон УФК
"Карпати" — "Кельце" — 4:0 (2:0)
Голи: Крив'як, Чайка-2, Рисак

КАРПАТИ (стартовий склад): Гудзик - Цурак, Вишневська, Кіщак, Довгій, Тарасенко, Харатон, Чайка, Крив‘як, Кожевнікова, Рисак



Стаття:

ТМ: «Карпати» Львів - «Кельце» Польща - 4:0



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz